06 (PEDA MOTOR) ABS kit for CUSTOMIZE

U.S.$ 249.00
239.00
Quantity:
Buy now
Add to cart
  
Product Description


1.    Q&A

1)     Question: What means Nihao Motor MABS kit?

Answer: MABS is Motorcycle Anti-block brake system. NihaoMotor new invention such KIT is enable you to fix on all bike without hurt your original bike. You can DIY simply. Much safe to compare with no ABS bike on any condition road,water,raining,sand,etc.

2)     Question: Is this ABS universal for my bike?

Answer: Basic parts are the same, but each bike has different Sensor plate and fix parts.

3)     Question: Do you have Min.order quantity?

Answer: No brand of Nihao Brand, 1 set start.

4)     Question: Do you accept OEM or ODM?

Answer: Yes, we can put your logo on the pump and package. 300 sets start.

5)     Question: Do you accept ODM and how to do?

Answer: Yes, we need just your tire size and brake disc specification, we can make customize your bike.

6)     Question: How to pay?

Answer: T/T or Paypal

7)     Question: How is shipping way and period?

Answer: By air, express,TNT,DHL,etc. Or by sea LCL,container 20 feet,40 feet,etc.

No brand of Nihao Brand less than 50pcs, we can ship in 5 working days.

8)     Question: How about Nihao Motor quality?

Answer: Our principle, Only Innovative Parts, Only Quality Parts!

 

More question, please contact our export manager Mr.Edward by email: NihaoMotor@126.com













 


nihaomotor,abs brake kit,hydraulic brake,brake disk,motorbike brake,brake disc,disc brake caliper,brake master cylinder,motorcycle brake handles,brake booster pump,motorcycle brake pads,motorcycle brake bleeder,motorcycle brake kit,universal motorcycle brake master cylinder,


Nihao motor,brake pump motorcycle,brake lock motorcycle,scooter brake,scooter brake caliper,mobility scooter brakes,scooter brake master cylinder,e-scooter brake,chinese scooter brake pads,scooter disc brake,brake pump for scooter,brake for scooters

universal ABS kit, ABS DIY parts,MABS,Motorcycle ABS,anti-block brake,motorcycle anti-block system,nihao motor,customized ABS

About Nihao Motor

Not only to make Chinese motorcycle parts, Chinese scooter parts, motocross,dirtbike,euduro parts,such as CDI limited,25km,45km CDI,GY6,139QMB,157QMJ,CG,CB,NC by Nihao Motor for the brand including, BAOTIAN, BASHAN, BENZHOU, CFMOTOR, CHARMING, DAYANG, DINLI, FUXIN, GEELY, GILERA, HANGLONG, HAOJIN, HAOJUE, HONGZHOU, HUATIAN, JIAJUE, JIANSHE, JINLUN, JMSTAR, JONWAY, KAITONG, KEEWAY, KINROAD, KYMCO, LIFAN, LINGBEN, LINGTIAN, LINHAI, LINTEX, LONCIN, LONGJIA, MAWI, MEIDUO, MOTORRO, QINGQI, RHON, RIEJU, SACHS, SHINERAY, SKYGO, SUKIDA, TAOTAO, VESPA, VONROAD, WANGYE, WONJAN, XINGYUE, XINLING, XINTIAN, YIBEN, YINGANG, ZHONGYU, ZNEN, ZONGSHEN,HISUN,RATO,JIAJUE,RIYA,FYM,

 

China nihao motor can make high quality after parts and accessory or performance spare CDI for HONDA, for YAMAHA, for SUZUKI, for PIAGGIO, for KYMCO, for SYM, for BMW,for Truimph,for VESPA,for PEUGEOT, for KEEWAY, for Lambretta

ABS for Mash, for Brixton,for Aprilia, for BENELLI, for LML, for Mondial,for DUCATI, for Harley ABS Kit.

Motocross or dirt bike parts,seat cover for Husqvarana, for KAWASAKI, for KTM.

For Chinese motorcycle parts wholesale,Chinese motorcycle factory information,scooter parts manufacturer,Please visit our web www.NihaoMotor.com or contact us for wholesale email,:NihaoMotor@126.com